GABINET DE SERVEIS PROFESSIONALS

Castellano

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gràcies per la vostra visita.

Les persones que formem part d'aquest despatx professional us donem la benvinguda. 

Fa gairebé dues dècades que exercim la consultoria. La nostra formació empresarial de base és sobre organització d'empresa (sistemes de gestió) i sobre seguretat, higiene industrial, i ergonomia i psicosociologia aplicada. Des de l'any 2000 hem exercit consultoria d'organització, i també hem fet aportacions per a la millora de l'estratègia empresarial.

L'experiència adquirida al llarg d'aquests anys, capacita per realitzar amb rigor projectes diversos. Alguns projectes típics han estat treballs de millora organitzativa a empreses, sovint basats en normes internacionals (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001...).

 

 

 

 

 

 

La nostra missió:

"Contribuir a millorar la qualitat de treball de les persones"

Assessorem amb eines de gestió, personalitzades a mida dels seus usuaris, ja siguin directius, comandaments intermedis o personal de base. Els valors que ens guien són:

El compromís d'arribar a l'obtenció de resultats que satisfaguin al client, és un tret característic del nostre gabinet. Fins i tot, assumint quan cal feines extra no previstes, si per causes alienes a la voluntat de totes dues parts, els projectes es compliquen (no tan estrany a projectes d'envergadura). Cap client descontent és un objectiu permanent, costi el que costi.

Una de les claus del nostre servei, és acceptar només treballs pels quals tinguem preparació. Sembla de pura lògica, però no tothom del sector ho entén així. Cal exigir aquest requisit a qualsevol que digui dedicar-se a la consultoria.

Independència per a donar un servei no condicionat, de més qualitat. Aquesta és la fòrmula per a donar un servei pur, sense adulterar, i respectuós amb la societat on ens trobem immersos. Sempre m'he cuidat personalment d'evitar lligams on es barregi la consultoria amb l'activitat de les entitats certificadores (aquelles que ens han fet alguna proposició ja saben la resposta), de la mateixa forma que evito caure en la pràctica insolidària d'obtenir favors de l'administració.    

Fins ara, empreses de tot tipus han dipositat la seva confiança (veure experiència), cosa que ens encoratja per seguir endavant. 

Esperem que els continguts d'aquest web resultin interessants, i no dubteu en posar-vos en contacte per qualsevol aclariment. 

Atentament, 

 

    

 

Jordi de la Fuente Escudero

Coordinador

 

     

Gran Via de les Corts Catalanes, 1176 bis  1er 2a  08020 Barcelona · Tel. 933078173

 info@consultorjf.com · www.consultorjf.com