GABINET DE SERVEIS PROFESSIONALS

 

Castellano

 

Client: JARDICAN S.L.U.

Activitat: Jardineria.

Centre principal: Morro Jable (Fuerteventura)

Treballs realitzats:

Al 2006 es va iniciar la implantació d’un sistema de gestió de qualitat i medi ambient, segons ISO 9001, ISO 14001 i Reglament EMAS. L’empresa es va certificar a 2007, i des de llavors es vénen realitzant auditories internes anuals, i recolzament general al llarg de l’any.

L’empresa es troba adherida al Pacte Mundial (responsabilidad social corporativa). Al 2011 va obtenir el Premi Canari a l'Excel·lència Empresarial, a la categoria de petita empresa no industrial (veure retall de premsa). Veure video:

 

Avui és l’empresa de jardineria de referència tant a Fuerteventura com a Lanzarote.

Per saber més: www.jardican.com

 

 

 

 

Client: CÀMPING BOTÀNIC BONA VISTA (KIM)

Activitat: Càmping.

Centre principal: Calella (Barcelona)

Treballs realitzats:

Al 2001 es va començar a donar recolzament general a la gestió, partint d’un sistema de gestió mediambiental (ISO 14001 i Reglament EMAS) prèviament implantat.

El seu propietari, Sr. Joaquim Ruscalleda, és considerat una autoritat al sector, i és requerit amb freqüència per participar a ponències i jornades. Ha rebut diversos reconeixements, entre els que destaca ser escollit “Càmping de l’any 2007” per l’associació ANWB, o haver rebut la “Medalla del Turisme” de la Generalitat en 2008.

Més enllà d'una curosa gestió ambiental, aquesta empresa és un gran exemple d'iniciativa privada pel foment de la cultura catalana, i gaudeix de gran reconeixement dins el món sardanista (escoltar entrevista al propietari a "Amunt i avall", Com Radio, el 22/05/2011).

Per saber més: www.botanic-bonavista.net

 

 

 

 

 

Client: ANTONIO GOMILA, S.A.

Activitat: Construcció, serveis i medi ambient.

Centre principal: Maó (Menorca) · Altres centres: Ciutadella i Palma de Mallorca.

Treballs realitzats:

Al 2005 es va iniciar la implantació d’un sistema de gestió mediambiental ISO 14001, i es va revisar el sistema de qualitat previ segons ISO 9001. Al 2007 s’amplià el sistema amb la gestió de seguretat i salut segons OHSAS 18001. L’empresa rep auditories internes semestrals.

La maduresa del seu sistema de gestió, fa que sigui un exemple a tenir molt en compte dins el panorama empresarial balear i espanyol (veure article).

Es tracta d’una empresa en constant evolució, amb gran capacitat d’adaptació a un mercat canviant. Diversifica l'activitat, fa projectes I+D+i, i es preocupa per dur a terme una gestió ètica.

Per saber més: www.antoniogomila.com

 

 

Client: INTEPLAST, S.A.

Activitat: Injecció de plàstic.

Centre principal: Vall de Bianya (Girona) · Altres centres: Txèquia.

Treballs realitzats:

Al 2009 es va iniciar la implantació d’un sistema de gestió mediambiental (ISO 14001), i va obtenir la certificació al 2010. L’empresa té fa anys les certificacions ISO 9001 i UNE-ISO/TS 16949. Disposa d’altre centre de treball a Txèquia i és una empresa de referència a la fabricació de peces de precisió.

Per saber més: www.inteplast.es

 

 

Client: CONSTRUCCIONS MARIN ALGUACIL, S.L.

Activitat: Construcció

Centre principal: Felanitx (Mallorca)

Treballs realitzats:

Al 2007 es va iniciar la implantació d’un sistema de gestió de qualitat (ISO 9001) i de seguretat i salut en el treball (OHSAS 18001), i va obtenir les certificacions al 2008. Des de llavors, es vénen realitzant auditories internes anuals, i recolzament puntual al llarg de l’any.

Al juny del 2008, l’empresa va obtenir un reconeixement públic per la Conselleria de Treball i Formació de Balears, per la seva feina amb la prevenció (veure reculls de pemsa).

Per saber més: www.construccionsmarin.es

 

 

 

Client: NÁUTICA VIAMAR, S.A. - SUN

Activitat: Serveis nàutics.

Centre principal: Sta Gertrudis (Eivissa) · Altres centres: Eivissa

Treballs realitzats:

Al 2008 es va iniciar la implantació d’un sistema de gestió de qualitat (ISO 9001) i medi ambient (ISO 14001), i va obtenir les certificacions al 2009. Es tracta d’un grup de 2 empreses que realitzen manteniment i venda d’embarcacions, disposen també de botigues de productes nàutics, i són distribuïdors de recanvis. 

Entre d’altres coses, destaquen por tenir la categoria de VOLVO PENTA CENTER per a la distribució de recanvis originals de la marca a Espanya, distinció que comparteixen amb un restringit grup de nàutiques.

Per saber més: www.viamar-ibiza.com · www.supermercadonautico.com